RUE DE WEERT 57 - 1390 Nethen
Tel.: 010 77 92 43
Contacteer ons!

Schakel ons in voor doordachte boomverzorging

Voor boomverzorging in Leuven en wijde omgeving zit u goed bij ons. Wij kunnen de meest uiteenlopende behandelingen toepassen aan uw bomen afhankelijk van het probleem. Laat ons dus zeker eens langskomen wanneer boomchirurgie of -verzorging nodig is.

Snoeien

Met bomen dient u voorzichtig om te springen, zeker wanneer een snoeibeurt zich opdringt. Daarom moet u zeker een beroep doen op onze ervaring om uw boom volgens de regels te snoeien. Wij snoeien kleine en grote bomen met behulp van onze veilige klimtechnieken. Na het snoeien laten wij uw tuin ook netjes achter door de gesnoeide takken te verhakselen. Het demonteren van bomen, inclusief het frezen van de wortels, is eveneens één van onze specialisaties bij onze boomverzorging.

Bomen vellen

Bij stormschade of ziekte is het wel eens noodzakelijk om bomen te vellen. Wij kunnen op zeer korte termijn bomen afzagen en afvoeren. Ons bedrijf in Leuven is trouwens erkend voor het afvoeren van bomen bij noodgevallen. De bomen en takken kunnen ook gezaagd worden voor uw houtkachel. Maak uw afspraak bij ons om uw bomen vakkundig te snoeien of te vellen.

Clikc+