RUE DE WEERT 57 - 1390 Nethen
Tel.: 010 77 92 43
Contacteer ons!
contact

Schouwen plaatsen en reinigen:

Professionele plaatsing en onderhoud van rookgaskanalen

Verwarmt u met een pellet- of houtkachel? Wees er dan zeker van dat u een goed trekkende schouw heeft. Met onze toepassingen zal u zich gezellig maar ook veilig kunnen verwarmen. Vertrouw als klant in de omgeving Leuven op onze rookgaskanalen.

Schouwbuizen

Uw rookgaskanalen zullen steeds voldoen aan de wettelijke voorschriften als wij ze plaatsen en onderhouden. Voor pellet- en houtkachels plaatsen wij enkel- en dubbelwandige schouwbuizen van staal of inox. Deze worden volledig conform de voorschriften geïnstalleerd met. Voor een goede werking reinigen wij vervolgens de schouwen, uiteraard met een wettelijk reinigingsattest. De verbrandingstoestellen, zoals de pellet- en houtkachels, worden in één moeite mee gereinigd.

Brandstof en pellets

Met onze service hoeft u zich met het naderen van de herfst en later de winter geen zorgen meer te maken over uw voorraad brandstof. Wij leveren namelijk pellets en brandhout in Leuven en ver daarbuiten. Weet ons gewoon tijdig te melden wanneer u een levering nodig heeft en wij staan er volgens afspraak. Zonder zorgen verwarmen? Bel ons om dit meteen te regelen.

Clikc+