RUE DE WEERT 57 - 1390 Nethen
Tel.: 010 77 92 43
Contacteer ons!
contact

Uw droomtuin met ons als tuinarchitect

Maak gebruik van onze frisse en vernieuwde concepten om uw tuin aan te leggen. Wij werken tuinontwerpen uit voor nieuw aan te leggen tuinen of om bestaande tuinen in een nieuw jasje te steken. Met ons als tuinarchitect in Leuven en omstreken zal uw tuin het hele jaar door stralen.

Ontwerpen

Als ervaren tuinarchitect voorzien wij alle onderdelen die u in uw tuin wil terugvinden. Wij maken een gedetailleerd plan op zodat u aan niets meer hoeft te denken. Een tuinontwerp wordt steeds zes maanden voor de eigenlijke werken opgemaakt. Dit gebeurt aan de hand van nauwkeurige opmetingen zodat u vanaf het eerste moment weet hoe uw tuin er gaat uitzien. Onze service geldt voor kleine, over gemiddelde, tot parktuinen.

Overleg

Uiteraard komt het ontwerp steeds tot stand na overleg met u. Wij regelen eerst een gesprek met de klanten om na te gaan welke soort tuin ze willen. Met afbeeldingen, teksten of tekeningen mag u altijd aangeven hoe u het ziet. Op basis van deze informatie maken wij een plan op. Daarna bespreken we het ontwerp met de klant waardoor aanpassingen nog steeds mogelijk zijn. Uw tuin in de regio Leuven laten aanleggen? Begin goed en bel ons nu om een afspraak te maken.

 

Clikc+