Green Steps garden services


Contact   0494 71 47 20

PROFESSIONELE BOOMVERZORGING 

We staan er veel te weinig bij stil: bomen zijn essentieel voor het leven op aarde. Daarom streven we er bij Francesco Steps naar de beste omstandigheden voor uw bomen te creëren zodat hun conditie optimaal blijft. Afhankelijk van het probleem passen we onze behandeling aan. 

Snoeien

Met bomen dient u voorzichtig om te springen, zeker wanneer een snoeibeurt zich aandringt. Dankzij de expertise en toewijding van Francesco Steps is het welzijn van uw bomen gegarandeerd. Na het snoeien laten wij uw tuin steeds netjes achter door de gesnoeide takken te verhakselen. Het demonteren van bomen, inclusief het frezen van de wortels, is eveneens één van onze specialisaties bij onze boomverzorging. 

Bomen vellen

Hoewel we alles op alles zetten om bomen alle mogelijke groei- en overlevingskansen te geven, is het vellen van bomen soms onvermijdelijk. Laat deze risicovolle klus over aan onze specialisten zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheidsmaatregelen. Bij stormschade of ziekte kunnen we op korte termijn bomen afzagen en afvoeren en bovendien zijn we erkend voor het afvoeren van bomen bij noodgevallen

Wilt u uw bomen snoeien of vellen? Wij helpen u graag verder met een service op maat. Contacteer ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.