Green Steps garden services


Contact   0494 71 47 20

UW EIGENHEID WEERSPIEGELD IN UW TUIN 

Een perfecte en complete aflevering van uw droomtuin, voor minder gaan we bij Green Steps niet. De atmosfeer van uw tuin bepaalt het karakter van uw woning. Gaat u voor een moderne tuin of opteert u voor een landelijker uitzicht? Zowel voor nieuwe tuinen als voor bestaande tuinen werken we ontwerpen uit die rekening houden met uw specifieke wensen en noden. Francesco Steps tekent uw plannen nauwkeurig uit en zorgt vervolgens voor de naadloze uitwerking ervan. 

Unieke tuinontwerpen

U weet exact hoe uw tuin eruit moet zien, maar het ontbreekt u aan de nodige professionele skills? Als ervaren tuinarchitect voorzien wij al uw tuinonderdelen. Samen met u bundelen we onze creativiteit en maken een gedetailleerd plan op zodat u zelf aan niets meer hoeft te denken. Een tuinontwerp wordt steeds zes maanden voor de eigenlijke werken opgemaakt en gebeurt aan de hand van nauwkeurige opmetingen zodat u onmiddellijk weet hoe uw tuin er zal uitzien. Gedurende het hele proces blijft uw idee het uitgangspunt. Voor Green Steps is geen project te groot: onze service geldt voor kleine, gemiddelde en grote tuinen. 

Overleg

Uiteraard komt uw tuinontwerp steeds tot stand na overleg. Na een eerste gesprek hebben onze tuinspecialisten een idee van uw wensen. Bovendien mag u met behulp van afbeeldingen, tekeningen of een moodboard steeds aangeven hoe u de uitvoering van uw droomtuin precies ziet. Op basis van deze informatie maken wij een plan op dat na bespreking nog steeds aangepast kan worden. Uw inbreng is voor ons van prioritair belang, klanttevredenheid komt voor ons op de eerste plaats. 

Uw tuin in regio Leuven en omstreken laten aanleggen? Vraag ons vrijblijvend advies of contacteer ons om een afspraak te maken. Wij staan u met plezier te woord!